Nieuws

Skydive Hilversum en Corona-maatregelen

We kunnen weer springen!

Vanaf vrijdag 26 juni geldt er een nieuwe NOTAM waardoor we weer als vanouds met vier man in de TGC mogen. Dat wil zeggen dat we weer (bijna) normaal kunnen gaan springen! Dit geeft ons de mogelijkheid ook weer beginnende springers en eerste sprongs leerlingen mee omhoog te nemen. De Marineweek kan nu zeker weer doorgaan.

Er blijven natuurlijk wel Corona maatregelen van kracht. Mondkapjes (of buff) in het vliegtuig, anderhalve meter afstand op de grond, een vaste manifester, kantineman/vrouw en busjesrijder, eenrichtingsverkeer en nog wat zaken. We zullen het protocol zo spoedig mogelijk updaten.

Een van de dingen die daar zeker in zal staan is dat iedereen een gezondheidsverklaring moet meebrengen, en ter plekke ondertekenen. Het bestand zal bijgesloten worden bij deze post.
Iets anders is dat we zullen gaan werken met vaste kantine en manifest bemensing, net als een vaste busjesrijder. We zullen met zijn alleen ons gedrag moeten aanpassen om besmettingsgevaar zo klein mogelijk te maken.

Aan alle kanten wordt gewerkt om het springbedrijf weer te starten. En omdat we toch niet helemaal zo mogen, kunnen en willen draaien als we voor de Corona deden, is daar nog wel wat overleg en afstemming voor nodig.

Er wordt inmiddels hard gewerkt om (herhalings) opleidingen te plannen:
5 juli HH vooral voor Marinemensen
6-10 juli Marineweek
10-11 juli
17-18 juli
24-25 juli
7 en 8 augustus - english course
9 en 10 augustus
21 en 22 augustus
25 en 26 september
23 en 24 oktober
11 en 12 december

*Herhalingsopleidingen worden op zaterdagen uitgevoerd.

Hou onze social media en website in de gaten.
We zien elkaar snel weer in de lucht!

Bijlage: Gezondheidscheck_PCMN

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *