Nieuws

Nieuws

High over Hilversum 2020

Op donderdag 24 september en vrijdag 25 september vindt de 3de editie van High over Hilversum plaats.
Een geweldig evenement waarbij parachutisten twee dagen lang van extra hoog mogen springen op vliegveld Hilversum.

Dankzij die extra hoogte is het ook mogelijk om een tandemsprong te maken met prachtig uitzicht over de Loosdrechtse plassen en het Nationaal Park Heuvelrug. Een unieke kans dus!

Durf jij die sprong te wagen? Je wordt op het paracentrum ontvangen door onze instructeurs die je precies vertellen hoe alles in zijn werk gaat. Na een korte introductie nemen we je in een Cessna 208 (caravan) mee naar een hoogte van meer dan 3 kilometer. Veilig verbonden aan onze instructeur maak je dan een vrije val van 30 seconden waarna de parachute zich opent en je rustig kunt genieten van de omgeving.
Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt.
https://forms.gle/J3M4bqW2QLc1heYC7

Skydive Hilversum organiseert op donderdag 24 en vrijdag 25 september High over Hilversum 3.0

Speciaal voor dit evenement vliegen we een C208 over naar Hilversum. Op beide dagen hebben we beschikking tot 12.000ft aan luchtruim en dat betekent mogelijkheden!!!

Skydivers van alle niveaus zijn welkom!
Je kunt werken aan brevet eisen en er zijn coaches voor FS, FF, canopy coaching en TRIP sprongen.
Samen met je maatjes FS'en of CRW formaties maken boven de prachtige Utrechtse Heuvelrug? Get your camera's ready!

Ben je nog geen skydiver maar ben je wel geïnteresseerd, dan is dit een uitgelezen kans om kennis te maken met deze unieke sport. Zet de eerste stap en maak een tandemsprong met de Loosdrechtse plassen als achtergrond. Uiteraard vertellen we je graag over de mogelijkheden om een opleiding tot skydiver te volgen bij één van de gezelligste dropzones van Nederland!

Jij bent er toch ook bij? Vanwege de maatregelen willen we dat je je aanmeld via het inschrijfformulier, na betaling is je plek gereserveerd: https://forms.gle/tjbfmBC8tWdfGZUh9

Skydive Hilversum en Corona-maatregelen

We kunnen weer springen!

Vanaf vrijdag 26 juni geldt er een nieuwe NOTAM waardoor we weer als vanouds met vier man in de TGC mogen. Dat wil zeggen dat we weer (bijna) normaal kunnen gaan springen! Dit geeft ons de mogelijkheid ook weer beginnende springers en eerste sprongs leerlingen mee omhoog te nemen. De Marineweek kan nu zeker weer doorgaan.

Er blijven natuurlijk wel Corona maatregelen van kracht. Mondkapjes (of buff) in het vliegtuig, anderhalve meter afstand op de grond, een vaste manifester, kantineman/vrouw en busjesrijder, eenrichtingsverkeer en nog wat zaken. We zullen het protocol zo spoedig mogelijk updaten.

Een van de dingen die daar zeker in zal staan is dat iedereen een gezondheidsverklaring moet meebrengen, en ter plekke ondertekenen. Het bestand zal bijgesloten worden bij deze post.
Iets anders is dat we zullen gaan werken met vaste kantine en manifest bemensing, net als een vaste busjesrijder. We zullen met zijn alleen ons gedrag moeten aanpassen om besmettingsgevaar zo klein mogelijk te maken.

Aan alle kanten wordt gewerkt om het springbedrijf weer te starten. En omdat we toch niet helemaal zo mogen, kunnen en willen draaien als we voor de Corona deden, is daar nog wel wat overleg en afstemming voor nodig.

Er wordt inmiddels hard gewerkt om (herhalings) opleidingen te plannen:
5 juli HH vooral voor Marinemensen
6-10 juli Marineweek
10-11 juli
17-18 juli
24-25 juli
7 en 8 augustus - english course
9 en 10 augustus
21 en 22 augustus
25 en 26 september
23 en 24 oktober
11 en 12 december

*Herhalingsopleidingen worden op zaterdagen uitgevoerd.

Hou onze social media en website in de gaten.
We zien elkaar snel weer in de lucht!

Bijlage: Gezondheidscheck_PCMN

 

High over Hilversum

 
High over Hilversum was een succes!

Wat een geweldig evenement!

Geholpen door de fantastische weersomstandigheden hebben wij met z’n allen kunnen genieten van bijna alle disciplines binnen onze sport.

En hoe leuk is het om onze speeltuin te delen met tandempassagiers die met de nodige gezonde spanning het vliegtuig in stappen en vervolgens met 200km per uur naar beneden storten en zich realiseren waarom wij dit met z’n allen keer op keer weer doen?

Wij willen graag iedereen bedanken die van dit evenement een succes heeft gemaakt. Canopy coaches, tandem masters, packers, instructeurs, hulpinstructeurs maar ook alle skydivers die naar Hilversum zijn gekomen om buiten te komen spelen!

Volgend jaar zeker weer!

Het seizoen 2019 begint!

 
Wil je ook graag leren skydiven? Daar hoef je niet eerst een tandemsprong voor te maken. Wij leiden je op op de volgende data:
12 en 13 april (English course)
19 en 20 april
10 en 11 mei (English course)
24 en 25 mei
21 en 22 juni
12 en 13 juli (English course)
1 juli (Koninklijke Marine)
19 en 20 juli
23 en 24 augustus
27 en 28 september
25 en 26 oktober

Inschrijven

 

Medische keuringen

Om zelfstandig te mogen skydiven heb je een medische keuring nodig; deze verzorgen we ook dit jaar weer op de volgende dagen op Skydive Hilversum (telkens 9.00-12.00 uur):
6 april
4 mei
8 juni
6 juli
10 augustus
14 september
Interesse? Neem dan contact met ons op!
 

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je ons ook bereiken via
Skydive Hilversum Facebook of WhatsApp: 06-156 158 84