Uncategorized

Extra “winteropleiding” parachutespringen

In de winter uit een vliegtuig springen? Dat kan in de winter net zo goed als in de zomer, je trekt alleen een extra laagje kleren aan. En je haalt je lange underpants van zolder. En omdat in de winter uit een vliegtuig springen misschien wel specialer is dan in de zomer, organiseren wij dit jaar een echte winteropleiding. Niks wachten tot het april is voordat je een opleiding kunt volgen! Gewoon in december, lekker vlak voor de kerst.

Parachutespringen is afhankelijk van het weer. Omdat we niet kunnen garanderen dat je kunt springen (wat we in de zomer ook niet kunnen) hebben we voor deze opleiding een speciale Sinterkerst-aanbieding gemaakt. Voor € 399,- krijg je een volledige opleiding met alles erop en eraan. De opleiding begint op vrijdagavond en duurt tot en met de zaterdagmiddag. Als het weer het toelaat maak je die zaterdag meteen je eerste sprong. Mocht het die dag geen goed weer zijn, kan je zelf bepalen wanneer je de 5 sprongen die bij de opleidingsprijs zijn inbegrepen komt maken. Dat kan een weekend later zijn of een maandje later.

De opleiding begint op vrijdag 11 januari en gaat zaterdag 12 januari verder. Om deze opleiding door te kunnen laten gaan hanteren we een minimum van 4 deelnemers. Inschrijven kan via ons inschrijfformulier. Je kunt ons ook mailen via cursus@pcmn.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *